Diseño web Barcelona

Disseny web Barcelona

Donant vida a les teves idees

Asdeideas Barcelona és un estudi especialitzat en disseny web, disseny gràfic, màrqueting en línia i solucions d'e-learning. Creem un potent equip creatiu multinacional i multidisciplinari, que permet oferir un servei ràpid, de qualitat i a l'alçada del teu projecte.

disseny web a Barcelona

La teva pàgina web com l'havies somiat.

Necessites una pàgina web de qualitat a un preu assequible? El nostre disseny web és ràpid i amb la última tecnología. Som la millor solució en disseny web Barcelona. Informa't!

Sol·licita el teu pressupost ara

Disseny pàgines web a Barcelona

Disseny de Pàgines Web

Especialistes en el disseny i desenvolupament de pàgines web a Barcelona. Ens encarreguem de la creació de principi a fi del teu lloc web corporatiu, avançat amb extra de funcionalitats, autogestionable web, catàleg virtual o botiga en línia de qualsevol tipus tant per a empreses com per a particulars.
Dissenyem la teva imatge a la xarxa i li donem l'impuls necessari per millorar la teva presència amb el nostre servei d' marketing online.

Disseny Botigues Online Barcelona

Disseny de botigues Online

Comptem amb l'última tecnologia per al disseny i desenvolupament de botigues en línia a Barcelona, tant per a catàlegs digitals com a aparador virtual, com per botigues en què vendre els teus productes. Afegeix totes les funcionalitats que vulguis al teu e-commerce i aporta un plus de valor al teu negoci. Ven els teus productes a Internet 24/7 i pren el control de la teva pròpia botiga virtual per a una gestió completa i eficient.

Disseny Gràfic Barcelona

Disseny Gràfic i E-learning

Disposem del millor equip d'especialistes en tasques de disseny gràfic a Barcelona. Creem la teva imatge corporativa des de zero o redissenyar el teu estil per oferir una imatge actualitzada i renovada. Realitzem el disseny de logos i dels elements de papereria com targetes de visita, flyers, tríptics, etc. Som experts en la creació i gestió de plataformes d'e-learning tipus Moodle per a l'aprenentatge en línia.

La teva pàgina web
amb les millors funcionalitats.

Web responsive

La teva nova pàgina web s'adaptarà a les principals pantalles, tauletes i smartphones del mercat.

Google Maps

Integrem Google Maps amb la teva pàgina web, de manera que l'usuari pot trobar fàcil i ràpidament com accedir a les teves instal·lacions o oficines.

Ven els teus productes a Internet

amb la teva Botiga Online, Podràs vendre fàcilment els teus productes a través d'Internet Paypal o pagar amb targeta i gestionar les teves comandes ràpidament.

Formulari de contacte

La teva disseny web disposarà d'un formulari de contacte per tal de que els teus clients puguin contactar amb tu. Ho rebràs al moment per correu electrònic.

La última tecnología

La teva pàgina web disposarà de la última tecnología Wordpress. Comptarà amb una base de dades i amb els plugins més avançats del mercat.

Disseny gràfic inclòs

Incluim el servei de disseny gràfic en totes les nostres pàgines web. D'aquesta manera, el seu lloc web serà a l'avantguarda dels estils actuals.

Gestiona el teu propi blog

Amb la seva nova pàgina web, podrà lliurement administrar el seu Blog, creant d'entrades d'interès que es mantindràn la seva pàgina web actualitzada.

Xarxes socials

Connectem el seu pàgina web amb les xarxes socials que tinguis disponible. Els usuaris podràn interactuar amb ells des de la pròpia pàgina web.

Disseny web a Barcelona

Pren el control
de la teva pàgina web o botiga en línia

Ràpidament podràs modificar els continguts, fer entrades en el blog, afegir o modificar els seus productes a la botiga, gestió de comandes, fer ofertes i molt més.

Disseny web a Barcelona

Experts en disseny gràfic

El nostre departament gràfic de Asdeideas Barcelona està especialitzat en la creació de imatges corporatives. Realitzem dissenys que reflecteixen l'ànima del teu negoci. Tots els teus avantatges competitius es reflecteixen en cada un dels nostres dissenys, perquè ets únic i ens esforcem per augmentar el valor de la teva marca. Tenim la capacitat de realitzar qualsevol tipus de disseny gràfic. Explica'ns què tens en ment i nosaltres ho farem realitat.

Asdeideas E-learning

Asdeideas Barcelona t'ofereix un servei de consultoría e-learning per desenvolupar les millors solucions formatives i píldores educatives adaptades a les necessitats de la teva empresa.

T'ajudem a definir i executar l'estratègia e-learning des de la fase inicial d'anàlisi de les teves necessitats per al desenvolupament del projecte formatiu. Realitzem les personalitzacions a la plataforma moodle i som experts en creació de continguts d'e-learning amb Articulate Storyline.

Disseny web a Barcelona

Experiencia Asdeideas

  • "Ens vam quedar 100% satisfets amb el treball i la flexibilitat. Són ràpids, económicos y con un disseny web brillant! Los mejores del disseny web a Barcelona.”

    logo-testimoniNacho HuertosCEO, Didactic Apps
  • "Han proporcionat una modernització al nostre lloc web, que ara sí està al capdavant de les tendències de disseny. Segueixo amb el manteniment amb ells."

    logo-testimonio2Jack BradleyManager, KBR Group

Els nostres clients